UPISI ZA 2024.-2025. GODINU OD 13.5-30.6.2024.

Upisi i potrebna dokumentacija

Dragi roditelji,

pozivamo vas da podnesete zahtjev za upis djeteta predškolske dobi (3-6 godina) u Dječji vrtić Pikulica. Upisi će se provoditi od 13. svibnja do 30. lipnja 2024. godine. Prema potrebi i interesu roditelja upisi će se odvijati i tijekom srpnja i kolovoza 2024. godine.

Zahtjev za upis i ostala potrebna dokumentacija predaju se  u elektroničkom obliku.

Iznimno, ako roditelj zbog tehničkih ili drugih opravdanih razloga nije u mogućnosti podnijeti zahtjev za upis djeteta elektroničkim putem, zahtjev za upis s potrebnom dokumentacijom može dostaviti u papirnatom obliku osobno na adresu Dječjeg vrtića Pikulica, Modruška 19, Trešnjevka, 10 000 Zagreb u propisanom upisnom roku, u terminu kojeg treba prethodno dogovoriti na broj 091 5720 812.

Nakon predaje zahtjeva roditelj će dobiti termin za individualni razgovor u vrtiću. Na razgovor dolaze roditelji/skrbnici s djetetom.

Nakon obavljenog razgovora roditelji trebaju priložiti ostalu potrebnu dokumentaciju za upis kao i upitnik prilagođen upisu u vrtić „Pikulica”i to u papirnatom i elektroničkom obliku.

DOKUMENTACIJA ZA UPIS DJETETA U VRTIĆ::

 • preslika rodnog lista djeteta
 • preslika osobne iskaznice oba roditelja
 • potvrde poslodavca o zaposlenju
 • zdravstvena iskaznica djeteta
 • knjižica imunizacije iz koje je vidljivo da je dijete uredno, redovito cijepljeno protiv bolesti iz Programa obveznih cijepljenja i/ili potvrdu liječnika o postojanju kontraindikacija za cijepljenje djeteta protiv određenih bolesti
 • potvrda nadležnog liječnika o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu djeteta iz koje je vidljivo da dijete ispunjava zdravstvene uvjete za upis u dječji vrtić, ne starije od mjesec dana

Zahtjev za upis djeteta možete preuzeti ovdje – Zahtjev za upis djeteta

Dokumentacija za dobivanje subvencije  iz sredstava Proračuna Grada Zagreba (obrasce za sufinanciranje šalje vrtić)

 1. preslika  potvrde o mjestu prebivališta za sve članove kućanstva
 2. obrazac zahtjeva za sufinanciranje redovitog programa u vjerskoj ili privatnoj predškolskoj ustanovi
 3. obrazac izjave o članovima zajedničkog kućanstva
 4. obrazac izjave o prihodima zajedničkog kućanstva
 5. potvrde poslodavaca i drugih isplatitelja prihoda za članove zajedničkog kućanstva ; dokaze o iznosu uplaćenog stambenog kredita i najamnine
 6. potvrde Porezne uprave Ministarstva financija o visini dohotka ili potpisanu suglasnost da predškolska ustanova putem nadležnog gradskog ureda zatraži te podatke

O zahtjevima za upis djece odlučuje Povjerenstvo za upis djece u dječji vrtić sukladno Pravilniku o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Pikulica.

Nakon objave rezultata natječaja, roditelji primljene djece predaje svu potrebnu dokumentaciju za upis djeteta u dječji vrtić. Nakon predaje dokumentacije potpisuje se Ugovor s vrtićem.

Rješenja o upisu djece objaviti će se 15. srpnja 2024. godine. Roditelj nezadovoljan rezultatom upisa može podnijeti žalbu upravnom vijeću dječjeg vrtića u roku od 15 dana od dana dostave rješenja o upisu.

Dijete se uključuje u program na dan početka pedagoške godine, 1. rujna 2024. godine, odnosno na dan koji je utvrđen ugovorom. Upisi će se obavljati i tijekom godine u slučaju slobodnih mjesta u vrtiću.

Sva pitanja vezana za upis djece mogu se postaviti putem maila: info@pikulica.com i na brojeve telefona:

Sanda Mesek, osnivač vrtića

091/572 0812

Vesna Smojver, ravnateljica

091/4333 452

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *